RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Хофенхайм избра дa остане в Разград

Публикувано в: Германия, Лига Европа, Футбол Свят
11:30, 27 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:710

Лудогорец - Хофенхайм

Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа Хофенхайм изненадващо избра да остане в Разград преди мача.

Повечето отбори търсеха хотели в Шумен или друг град, а немците изненадали с нормалните си изисквания. От всички отбори в групата най-глезени били от Истанбул ББ, които не харесали нищо в България и дори се разфучали, че ще искат от УЕФА да се намеси. В крайна сметка комитите се усмирили.

Хофенхайм, който излезе втори в Бундеслигата, пристига в сряда с чартърен полет до Варна. След това ще се настани в хотела си за мача и ще направи една тренировка в часа, в който ще се играе в четвъртък.

Немците имали съвсем нормални изисквания за престоя си в България.

УЕФА назначи Владислав Ходеев за дежурен делегат на двубоя, а съдийски наблюдател е Вадимс Директоренко от Латвия. Така целият екип е от Източна Европа, след като за съдия бе определен полякът Павел Рачковски, както единствено „24 часа“ написа още във вторник.

Лудогорец обяви, че ще затвори касите на стадиона 20 минути преди началото на двубоя. Ще върви продажба и на пакетни билети, защото двубоят с Хофенхайм е първият от трите домакинства в групата.

След това идва Брага, а накрая е двубоят с Истанбул ББ.

За първи път Лудогорец играе на собствения си стадион в групова фаза на евротурнирите, след като ръководството успя да направи ремонта на единия сектор и получи лиценз от УЕФА. Той важи и за част от елиминационната фаза.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации