RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ели Василева: Нямахме подкрепа от треньора (ВИДЕО)

Публикувано в: Волейбол, Избрано
13:13, 29 сеп 2017, Автор: , Преглеждания:238

Елица Василева

Тежки обвинения и сълзи съпътстваха женския ни национален отбор при прибирането от европейското първенство в Азербайджан и Грузия. Нашите отпаднаха в плейофите за 1/4-финалите след драматично поражение от Германия с 2-3 гейма.

Най-емоционална на летище „София“ бе капитанът Елица Василева, която не скри сълзите си.

„Без подходящи указания от пейката няма как да постигнем нещо. Нямахме подкрепа от треньора Иван Сеферинов. Как е възможно да допусне да останем без лекар и физиотерапевт, при това на европейско първенство? Дори и сега сме разочаровани – тръгна си, без да ни каже „довиждане“…

Имам подкрепата на целия отбор. Федерацията направи всичко, което трябваше. Тя е последният проблем на нашия отбор. Но на някои тренировки повръщахме и получавахме спазми. Не е вярно, че сме пропускали занимания. Кондиционният треньор се нае да ни бие инжекции, но… Постарахме се максимално въпреки обстоятелствата. Не сме горди от постиженията, но сме горди от начина, по който воювахме“.

Самият Сеферинов отчете, че е очаквал по-добри резултати. „Ако бяхме победили Германия, щяхме да срещнем Азербайджан и да стигнем до полуфиналите. Разочарован съм от разпределителките – в определени моменти не търсеха нападателките, които трябва. Допускаха необясними за мен грешки. Иначе смятам, че имам подкрепата на федерацията и всичко е наред“.

BTV

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации