RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Каре от Левски в битка за договори

Публикувано в: Левски, Футбол България
10:53, 27 окт 2017, Автор: , Преглеждания:40

Димитър Пиргов

Левски остави за зимната пауза казуса с играчите, чийто договори изтичат. Това са Роман Прохазка, Божидар Митрев, Димитър Пиргов, както и Антонио Вутов.

За последния нещата са по-сложни, защото той е собственост на „Удинезе“, Ако искат да го задържат, то „сините“ ще трябва да го откупят от италианците. Антонио обаче, че трябва да докаже в мачовете, които остават, че си заслужава да се извадят сериозни пари за него.

Прохазка и Митрев са твърди титуляри и мнозина вече надават вой, че трябва да бъдат задържани на всяка цена на „Герена“. Засега обаче от ръководството не са започнали преговори с тях за нови договори. Пиргов, който до скоро бе титуляр, сега е в ролята на резерва, но съдбата му все още не е решена.

„Договорът му изтича и засега не сме говорили за нов. Димитър се чувства добре в Левски, треньорът Делио Роси също се отнася добре с него. Конкуренцията на неговият пост е голяма. Яблонски се представя много добре, както и Ейолофсон“, коментира мениджърът му Милко Бански за „Меридиан мач“.

„С Левски работим много добре, обсъдили сме и вариант, че той може да бъде продаден през зимата. Опции има, но тези неща се решават през декември“, допълни той. На „Герена“ са обсъдили ситуацията около играчите, с които биха се разделили или задържали, но предстои още една преценка от мачовете, които предстоят до края на есента.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации