RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Чворович бяга от Ботев, отива в Унгария

Публикувано в: Ботев Пловдив, Футбол България
12:59, 1 ное 2017, Автор: , Преглеждания:19

Иван Чворович

Мотаенето на Асен Караславов, който изпълнява функцията на спортен директор на Ботев (Пд), ще остави отбора без титулярния му вратар.

Иван Чворович, който прави силен сезон, преговаря с клуб от Унгария и скоро ще подпише договор. Стражът има контракт с „канарчетата” до края на годината.

Според запознати Чворович така и не е получил предложение за нов договор. Човекът, натоварен с функцията на преговарящ от името на Ботев – Асен Караславов, отлага постоянно разговорите от тази за другата седмица. Става така, че уж и двете страни искат споразумение, но то вероятно няма да стане факт именно заради несериозното отношение на Караславов.

От Колежа разкриха, че подобна е ситуацията и с останалите футболисти, на които договорите изтичат, но не зимата, а лятото. Става дума за капитана Лъчезар Балтанов, Крум Стоянов, Данчо Минев и Лазар Марин, с които също въобще не е говорено.

Ако приемем, че за изброените все пак има още време, то ситуацията при Чворович е съвсем различна, защото той има само още 2 месеца договор.

Меридиан мач

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации