RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Фенове отлагат полети заради Григор Димитров

Публикувано в: БГ Тенис, Тенис
12:59, 19 ное 2017, Автор: , Преглеждания:155

Григор Димитров

Ден след ден феновете на Григор Димитров в Лондон стават все повече и повече. Невероятното представяне на българската звезда в тениса още при дебюта във финалите на АТП накара много наши сънародници да заминат за Лондон, а тези, които живеят и работят в британската столица, да търсят билети. Класирането на Григор за полуфиналите пък стана причина някои дори да отложат обратния си полет за родината.

„Смятахме да се прибираме в събота, оставаме поне още един ден. Няма как да пропуснем мач“, разказва български фен с националното знаме. Не иска да се представи, но момичето с него е от Велико Търново.

„Още в началото на годината, когато Григор спечели турнира в „Арена Армеец“ в София, бяхме сигурни, че ще се класира за Лондон. Направихме специални плакати с надпис „Изживей мечтите си“ и започнахме да проверяваме за билети. Когато пристигнахме тук обаче, се оказа, че няма никакви, и трябваше да се надяваме, че ще се освободят. Точно така и стана. През седмицата плащахме по 105 паунда за двете сесии. За полуфиналите в събота цената за хубаво място в зала 02 за двете сесии е поне 140 паунда“, допълни българинът.

Заради Димитров в Лондон пристигнаха организирани групи от фенове, по-голямата част от които са пътували предишните сезони и до Истанбул, за да гледат своя любимец.

24 часа

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации