RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Безапелационна победа за Йоханес Бьо на 20 км в Йостерзунд

Публикувано в: Биатлон, Зимни, Избрано
21:07, 30 ное 2017, Автор: , Преглеждания:215

Йоханес Бьо

Йоханес Бьо спечели старта на 20 километра индивидуално в Световната купа по биатлон в шведския зимен център Йостерзунд.

Норвежецът бе над всички, след като свали всичките си 20 мишени, а освен това бе впечатляващ и със ските. Бьо приключи състезанието за 53,24,5 минути и записа първа победа в дългата дистанция в Световната купа и общо 14-и успех в кариерата му.

На второ място завърши перфектният в стрелбата Куентен Фийон-Майе (Франция), който бе по-бавен с две минути от Бьо. Мартен Фуркад остана трети днес след две грешки при последното посещение на рубежа. Французинът изостана с цели 2,14,3 минути от победителя.

Представителят на Австрия Юлиан Еберхард финишира четвърти с 19 от 20 и пасив от 3,2 секунди спрямо Фуркад. В същото време Еберхард изпревари със същата разлика петия Антон Бабиков (дал 20 точни изстрела). Шестицата затвори италианецът Лукас Хофер (с 18 от 20) с изоставане от две минути и половина от Бьо.

Владимир Илиев завърши на 52-о място след шест грешки на огневия рубеж и пасив от над седем минути от победителя. Красимир Анев също нямаше ден на стрелбището и пропусна пет мишени, за да приключи 54-и. Само с три грешки Димитър Герджиков е 56-и. Антон Синапов даде 12 точни изстрела и финишира на 105-а позиция от 108 завършили.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации