RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Херо: При Хофенхайм напрежението е по-малко

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
12:08, 7 дек 2017, Автор: , Преглеждания:61

Лига Европа

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров е оптимист преди последния мач от група С на Лига Европа срещу Хофенхайм, който е съдбоносен за класирането на шампиона в следващата фаза.

Не е толкова важно дали съперникът ще излезе с резерви или титуляри. При тях са доста равностойни смените и винаги са на едно високо ниво„, заяви Димитров на официалната пресконференция в навечерието на двубоя.

Мен ме интересува повече поведението на нашия отбор и това ние как ще играем. Все пак не очакваме Хофенхайм да играят дефанзивно. При тях напрежението е доста по-малко, защото те играят по-скоро за престиж. Те няма да изневерят на стила си, който са показвали досега. Във футбола е нормално да има напрежение. Във всички мачове има. Съжалявам адски много за мачовете с Брага и Истанбул Башакшехир. Ние сме настроени за максимално себераздаване. Все пак мачът ще бъде труден. Във футбола има не само победи, но и спадове. Мъжеството е да се покажеш, че можеш да се вдигнеш във всеки един момент и да излезеш с чест”, каза още Херо.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации