RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Херо иска трима нови в Лудогорец

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
12:23, 19 дек 2017, Автор: , Преглеждания:370

Димитър Димитров

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров настоява по време на зимния трансферен прозорец да бъдат взети поне три попълнения. Херо държи отборът да бъде подсилен от бек, халф и централен нападател.

В момента твърди титуляри по фланговете на отбраната са бразилците Натанаел и Сисиньо. При нужда като краен защитник е ползван и сънародникът им Лукас Саша, който се справя добре на позицията. Той обаче е обвързан с клуба до лятото и може да не е част от дългосрочните планове за развитие на разградския тим. Затова и Димитров иска да вземе играч на този пост. Още повече че интерес от чуждестранни клубове към Натанаел и Сисиньо не липсва, пише „Тема спорт“.

Доста любопитна е ситуацията в халфовата линия. В нея през есента като титуляр се наложи Яцек Горалски. Полският национал измести от единайсеторката капитана Светослав Дяков. Благоевградчанинът даде да се разбере, че това не му харесва. Той също е с изтичащ през лятото договор. И за момента няма разговори между двете страни за удължаването му.

В момента приоритет №1 пред Лудогорец е привличането на качествен централен нападател. Спортният директор Методи Томанов лично наблюдава играч на този пост от френското първенство. Очаква се класен атакуващ играч да пристигне в отбора веднага след Нова година.

Както е известно, доста често Димитър Димитров използваше схеми без чист централен нападател. Това бе причината и румънският стрелец Клаудиу Кешеру да се заседява на пейката. Стрелецът обяви, че при тази ситуация няма как да удължи контракта си с клуба, който е до юни следващата година. Кешеру обаче най-вероятно ще остане в клуба и през пролетта.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации