RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Берое взима вратаря на Верея

Публикувано в: Берое, Футбол България
12:49, 20 дек 2017, Автор: , Преглеждания:58

Аргилашки

Берое е на път да се подсили с нов вратар. Заралии преговарят със стража на градския съперник Верея Георги Аргилашки.

Той направи силна есен за лъвовете и е хванал окото на треньора на вратарите на Берое Тодор Кючуков. Спецът познава отлично качествата му, след като през пролетта работиха заедно във Верея. Аргилашки дойде при верейци в началото на март от Пирин Благоевград. Преди орлетата бе в Лудогорец, където пазеше главно за втория тим. За първия имаше само 6 срещи. Разградчани го преотстъпваха на Пирин Разлог.

Аргилашки е юноша на Марица Пловдив. 26-годишният страж пази и за Брестник, откъдето премина в отбора от Разград. Висок е 192 см. Той се очаква да разтрогне в близките дни с верейци, заради неизплатени пари и да подпише, като свободен агент.

Засега Аргилашки ще е резерва на Душан Перниш. Трети вратар ще продължи да е Михаил Михайлов. 20-годишният Богомил Цинцарски ще бъде преотстъпен на Ботев Гълъбово. Може и Михайлов да последва съдбата му.

Георги Аргилашки се очаква да започне подготовка с Берое на 8 януари. Засега в програмата на зелено-белите са планирани 4 контроли, като се знае само последната – на 10 февруари с Ботев Пловдив. Тимът ще има лагер в Турция. Първата проверка е на 13 януари.

„Имаме разговори, търсим хора, които наистина да се превърнат във водещи футболисти в Берое“, коментира наскоро селекцията Александър Томаш. Той желае да вземе защитника на Левски Георги Ангелов, с който работи във Верея.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации