RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА взима без пари крило за 600 бона

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
13:50, 29 дек 2017, Автор: , Преглеждания:32

Камара

ЦСКА може да привлече без пари габонското крило Хасан Камара.

Той е собственост на лидера във френската Лига 2 Реймс, но е бил титуляр само в два мача от началото на сезона и почти сигурно контрактът му ще бъде прекратен по взаимно съгласие.

Това означава, че 23-годишният футболист може да акостира на „Българска армия“ като свободен агент, макар и да е оценяван от Transfermarkt.de на 300 000 евро (600 000 лева).

Ключът към привличането на Камара в ЦСКА обаче държи Густаво Кулма. Той е желан от шефовете и от треньора Стамен Белчев, като за целта дори подписа нов договор с „червените“.

Играчът обаче иска да се прибере в родната си Колумбия и не му се играе повече в България. Интерес към него има от няколко местни клуба и нищо чудно той да бъде пуснат обратно в Южна Америка, а да бъде заменен от Хасан Камара.

Последният притежава френски паспорт, а още по-ценното е, че може да играе на две позиции – като ляво крило и вътрешен халф.

До момента ЦСКА е изключително активен на трансферния прозорец. „Червените“ вече взеха холандеца Роланд Алберг и колумбиеца Хеан Бланко. Чака се бразилецьт Джеферсон, който ще замени продадения в Далас Антон Недялков.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации