RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Красимир Балъков е новият главен мениджър на „Етър“

Публикувано в: Етър, Избрано, Футбол България
20:33, 4 яну 2018, Автор: , Преглеждания:25

Балъков

Красимир Балъков е новият главен мениджър на „Етър Велико Търново“.

Решението бе взето на заседание на Управителния съвет на великотърновския клуб, на което бе направен анализ на представянето през есенния полусезон и бяха взети съответните решения за бъдещето на клуба.

Това е изцяло нов пост в „Етър“, който предоставя спортно-техническата власт на легендата на великотърновския футбол Красимир Балъков, но в екип с останалите треньори в клуба. В него влизат още Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров, които ще изпълняват функциите на треньори.

Новият екип бе официално представен от председателя на Управителния съвет на „Етър“ проф. Георги Камарашев и члена на клубната управа Александър Нанков. Своята пълна подкрепа изрази и бронзовият медалист от САЩ-94 и шампион с „Етър“ Цанко Цветанов, който също е член на Управителния съвет. „Изцяло подкрепям идеята Красимир Балъков да поеме новия пост главен мениджър в клуба. Убеден съм, че с неговите амбиции и виждания за футбола „Етър“ ще продължи развитието си в посока нагоре“, коментира Цанко Цветанов.

„Трябва да бъдем сплотени. Само с добра организация може да постигнем целите си. Основната задача пред нас е „Етър“ да се спаси от изпадане, а ако постигнеме нещо повече – добре дошло. Именно по тази причина се върнах в родния си клуб“, заяви Красимир Балъков.

etarvt.bg

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации