RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Петричев: Щастлив съм, че се паднахме с Милан

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
14:42, 6 яну 2018, Автор: , Преглеждания:55

Ангел Петричев

Лудогорец започва оптимистично новата година, заяви изпълнителният директор на разградчаните Ангел Петричев по време на пресконференция преди първата тренировка за 2018-а.

„Започваме оптимистично годината. 2017-а беше доста добра за отбора, защото освен че станахме шампиони, успяхме да продължим в Лига Европа. Групата беше тежка, но Херо и неговите момчета доказаха, че могат да се съревновават с отбори от големи първенства.

Аз лично съм изключително щастлив, че ни се падна Милан, защото изпълнихме обещанието ни да играем големи европейски мачове. Всички сме на вълна предстоящия мач с Милан“, каза Петричев.

„Не искаме да създаваме напрежение по време на зимния прозорец и просто да се снимаме с нови играчи. Момчетата, които носят в момента фланелката на Лудогорец, са се надигравали с Пари Сен Жермен насред Париж. Те имат достатъчно голяма класа.

Убеден съм, че ако нашият отбор е в добро състояние и е концентриран, ще станем шампиони. Въпреки страничните фактори“, добави изпълнителният директор.

Относно изборите за президент на БФС и непрестанните критики към настоящото ръководство, Петричев обясни:

„През последните години ми се наложи неколкократно да говоря с ръководството на БФС относно организацията на наши мачове. Там има професионалисти, които работят много добре. Явно за някои хора трудът им не е видим“, каза директорът.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев