RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Берое преговаря с двама, Бербатов още е опция

Публикувано в: Берое, Футбол България
12:14, 16 яну 2018, Автор: , Преглеждания:27

Димитър Бербатов

Старши треньорът на Берое Александър Томаш призна, че се водят преговори с двама футболисти, а също така други двама играчи могат да пристигнат на проби по време на лагера в Турция, който стартира от четвъртък. В сряда заралии срещат Марица Пд в контрола.

„Водим преговори с двама футболисти за директни договори, а също така водим разговори с двама играчи за проби, но не знам дали ще дойдат. Става въпрос за свободни агенти“, сподели Томаш в предаването Info Zona на ТВ Стара Загора.

„ДНК-то на Берое е да атакува и да играе офанзивен футбол. Мачът срещу ЦСКА (б.а. -загубен с 0:6) е много срамен за мен като треньор, за нашите футболисти, но трябва да си вземем поуките. Ние се надиграваме срещу всеки съперник. Трябва да си изведем точните изводи, за да се развиваме“, продължи наставникът на старозагорци.

Той разкри сензационно, че Димитър Бербатов не е затворена страница за заралии. През лятото Митко води подготовка с Берое, като игра в контроли. Очакваше се дори да подпише, но избра да продължи кариерата си в Индия.

„Защо Димитър Бербатов да не е все още реална опция да заиграе в Берое? Отборът ни е на доста по-добро ниво. Убеден съм, че напролет ще стоим още по-добре“, добави Томаш.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации