RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Илиан Илиев доволен от желанието на младите в Черно море

Публикувано в: Футбол България, Черно море
14:02, 17 яну 2018, Автор: , Преглеждания:12

Илиан Илиев

Треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели след победата над Черноморец Балчик с 2:0, че е доволен от желанието на младите футболисти. Той говори още за селекцията, контролите и статута на Кононго.

“За първа контрола е съвсем нормално футболистите да са малко тежки, да няма промяна на ритъма.. Но от желанието сме доволни. Стана не лош мач. Това е една тренировка. Абсолютно никакво значение няма резултата. Естествено, имаме доста да работим и е нормално в този период да не сме на 100%. Ще е много грешно, ако сега сме в идеална форма, а след 40 дни не сме”.

“Предвид неприятната контузия на Стефан Станчев ще се наложи да търсим още един централен защитник. Търсим и нападател. На този етап нямаме нищо конкретно. За лагера в Турция ще вземем доста млади момчета. Както видяхте те откъм желание превъзхождаха всички”.

“Рано е да вземем решение за Кононго. Със сигурност след тази контрола няма как да му предложим договор. И той, както всички в отбора, се готви от първия ден и е нормално да е по-тежък. Трябва да е в идеалното си състояние, за да покаже качествата си. Имам няколко забележки към него, особено в дефанзивен план. Вижда се, че е по-добре в атакуващ план. Ако иска да дойде с нас в Турция, ще продължи пробите”.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации