RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Извънредна почивка в Лудогорец

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
12:00, 27 яну 2018, Автор: , Преглеждания:180

Лудогоред

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров нареди извънредна 24-часова почивка за футболистите. Продиктувана е от наситената тренировъчна програма и поредица от контролни мачове, още 4 в рамките на една седмица до края на лагера в Белек. За капак е и заболяването на трима футболисти.

Вчера разградчани възстановяваха след успеха с 2:0 предишната вечер срещу третия в Румъния „Университатя“ с бившия национал Апостол Попов в състава. Головете набута Жоао Пауло през второто полувреме. Следобедната тренировка бе отменена, както и тази в събота преди обяд. Следващото занимание е вечерта. Трима от отбора – Светослав Дяков, Александър Василев и Светослав Ковачев, са с настинка и са в ръцете на доктора на отбора. Джоди Лукоки, който не рита срещу румънците заради проблеми с коляното, ще се възстановява още няколко дни.

Херо не иска да рискува с преждевременното пускане в игра на бързоногото крило, за да не се усложни контузията. Лукоки и последната придобивка на Лудогорец Якуб Свиерчок бяха единствените от отбора, които проведоха индивидуално занимание снощи. Холандецът работеше с физиотерапевтите, докато полският национал, който порита през второто полувреме срещу румънците, се подготвяше под ръководството на кондиционния треньор Детелин Маслов.

„Видно е, че има качества, но трябва да наваксва в подготовката и да свиква с нашия стил на игра“, заяви Херо. 58-годишният специалист похвали своите особено за второто полувреме. Не подмина и младоците Доминик Янков и Светослав Ковачев.

„Личи си израстването на двете момчета от нашата школа, както и на Жоао Пауло, който се очертава да бъде още една опция в състава за официалните мачове на отбора през пролетта“, призна Димитров.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации