RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ботев иска да продаде Бризола, Белия – не

Публикувано в: Ботев Пловдив, Футбол България
09:43, 31 яну 2018, Автор: , Преглеждания:26

Бризола

Ръководството на Ботев прави всичко възможно да реализира още един изходящ трансфер през зимния прозорец.

Шефовете настояват да продадат халфа Фелипе Бризола, който получава една от най-високите заплати в настоящия състав на „жълто-черните“. Агентът Иво Димов прави всичко възможно да намери подходящ купувач за своя клиент, който изнесе много добри мачове за Ботев и въпреки контузиите, се утвърди като находка в селекцията на пловдивчани заедно с Жоао Пауло и Фернандо Виана.

Интерес не липсва, а намеците на треньора Николай Киров, че още един нов ще се привлича само, ако някой напусне, подсказват, че има раздвижване в тази посока.

Белия обаче изобщо не е доволен, че ще му се наложи седмици преди старта на пролетния дял от сезона да се лиши от един от най-добрите си играчи. С всеки изминал ден се усложнява и ситуацията с намирането на качествен заместник. На този етап като такъв се спряга Венци Бенгюзов от Верея, който по-рано през месеца не се разбра с Черно море. Преговори с него ще се водят, ако има финализирана сделка за Бризола.

В същото време за още един от юношите, в първия тим е взето решение да бъде преотстъпен. Халфът Милко Георгиев ще бъде пратен под наем в Несебър или Ботев (Враца).

Меридиан мач

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации