RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ботев с трето зимно попълнение

Публикувано в: Ботев Пловдив, Избрано, Футбол България
15:20, 9 фев 2018, Автор: , Преглеждания:29

Филип Филипов

Ботев (Пловдив) привлече трети нов футболист през зимната пауза. Седмица преди старта на пролетния дял от сезона договор с Клуба подписа бившият бранител на „канарчетата“ Филип Филипов, който през последните 18 месеца защитаваше цветовете на елитния кипърски тим „Етникос“ (Акна).

29-годишният Филипов игра в „Ботев“ в продължение на 3 години в периода 2013 – 2016 г., в които записа 64 участия и 1 гол с жълто-черния екип във всички турнири. От лятото на 2016 до края на 2017-та той добави във визитката си и 53 мача и 3 гола за „Етникос“.

Новото старо попълнение на „жълто-черните“ не скри своето задоволство от завръщането си в тима:

„Много се радвам, че отново ще играя за клуба, който обичам. Знаех, че един ден пак ще се върна в Ботев, но не очаквах да е толкова скоро. Много съм щастлив от този факт. Не съм спирал да следя събитията около отбора и да гледам всички мачове, които имах възможност във времето, в което бях в Кипър“, заяви защитникът пред клубния сайт.

Филип Филипов ще се присъедини към тренировъчния процес на „канарчертата“ на следобедното занимание, часове след завръщането си в „Ботев“.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев