RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

България U17 с престижни контроли

Публикувано в: Волейбол
16:35, 15 фев 2018, Автор: , Преглеждания:59

Девойки

Националният отбор на България по волейбол за девойки под 17 години, който е воден от треньора Стоян Гунчев, ще играе поредица от контролни срещи по време на подготовката за предстоящото Европейско първенство 2018, на което страната ни е домакин.

След изключително успешното домакинство на Евроволей 2017 и спечелването на историческите бронзови медали, от ЦЕВ отново оказаха доверие на страната ни да организира за втора поредна година еврофорум, като този път ще бъде за по-горната възрастова група – за девойки под 17 години. Шампионатът на стария континент ще се проведе в София от 13 до 21 април в столичните зали „Христо Ботев“ и помощната зала на „Арена Армеец“.

По време на подготовката младите ни националки ще имат проверки с Румъни и Турция, а точно преди старта на Евроволей ще премерят сили със златните медалистки от 2017 – Италия.

До началото на първенството остават по-малко от два месеца, като Гунчев събира от 20 февруари разширен състав за подготовка в София. Трeнировките ще се водят в зала „Христо Ботев“, където ще бъде и домакинската ни група I.

БФВ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации