RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Локо Пловдив представи перлата в селекцията си

Публикувано в: Локомотив Пловдив, Футбол България
18:51, 15 фев 2018, Автор: , Преглеждания:25

Стивън Езе

Нигерийският национал Стивън Езе бе представен днес официално като играч на Локомотив.

Той пристигна този следобед в Пловдив, след като бе с националния отбор на страната си в Мароко. Там се проведе Африканския шампионат на нациите, където Нигерия достигна до финала на турнира. Стивън Езе бе титуляр за „суперорлите“ във всички срещи, като защитникът бе избран и за Играч на мача след победата над Либия.

Веднага след пристигането си в Пловдив, Езе се срещна с треньора Бруно Акрапович, след което отиде на срещата между представителния тим и феновете на Локомотив.

„Щастлив съм да бъда част от голям клуб като Локомотив Пловдив. Нямам търпение да дебютирам за отбора. Ще дам всичко от себе си, за да може този велик клуб да върви само и единствено напред.

Да играеш на Африканския шампионат на нациите и да представляваш своя национален отбор там е огромна чест за мен. Мечта за всеки един футболист е да играе финал от такъв ранг. За съжаление изгубихме от Мароко, но имах възможността да се състезавам редом със силни и доказани играчи, натрупах и доста опит. Надявам се с добрите ми игри за Нигерия да мога да участвам на световното първенство в Русия през юни.

Радвам се, че в отбора имам двама приятели от Нигерия – Мохамед Муса и Мустафа Абдулахи. Те ще ми помогнат да свикна с обстановката.“, заяви играча пред lokomotivpd.com.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации