RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Доминацията на Великобритания в скелетона продължава

Публикувано в: Зимни
15:57, 17 фев 2018, Автор: , Преглеждания:45

yarnod

Лизи Ярнолд спечели четвърто олимпийско злато за Великобритания в скелетона, след като триумфира в надпреварата при дамите. Втора остана Жаклин Льолинг от Германия, а трета е сънародничката на Ярнолд, Лора Дийс.

Олимпийската шампионка от Сочи 2014 Лизи Ярнолд защити титлата си в скелетона, след като не остави почти никакви шансове на съперничките си за триумфа. Британката се спусна за общо 3:27.28 минути и постигна най-добрия си резултат през този сезон, като до момента имаше едно единствено 3-то място в Лейк Плесид в началото на януари. Интересен факт е, че приятелят на Ярнолд е част от екипа конструктори на Макларън и е изработил шейната й.

Световна шампионка Жаклин Льолинг приключи на сребърната позиция с пасив от 45 секунди, а трета е другата представителка на Великобритания Лора Дийс, която се спусна по улея за общо време от 3:27.90 минути.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации