RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Сините преподписват с двама и ги продават

Публикувано в: Левски, Футбол България
08:57, 28 фев 2018, Автор: , Преглеждания:66

Прохазка

Ръководството на Левски прибягна до нестандартен ход, за да накара двама от халфовете да удължат договорите си с клуба. Това са Роман Прохазка и Васил Панайотов.

Споразуменията им със сините изтичат през лятото. Те вече могат да водят преговори с други клубове, в които да преминат като свободни агенти. От „Герена“ не искат да ги изпускат без пари. Затова са обещали на играчите, че ако подновят контрактите си, то те ще бъдат продадени при първата оферта, която ги задоволи. Така сините ще получат някаква сума, макар и символична, за правата на футболистите, но няма да останат капо.

Левски е предложил едногодишен договор на Прохазка. Словакът е единственият футболист в селекцията на Делио Роси, който е започнал като титуляр във всичките 22 мача от началото на сезона в Първа лига. Италианският треньор настоява Роман да бъде задържан, но преговорите между клуба и универсалният играч не минават гладко. Преди десетина дни изпълнителният директор Красимир Иванов заяви, че до края на миналата седмица Роман, Панайотов и Божидар Митрев ще са преподписали с клуба. Нито един от тримата обаче не го е направил.

Предложението към Васил Панайотов се бавеше. Към него имаше интерес през зимата – бе искан от Риека, Асколи и Ним, но сините предпочетоха да го задържат. Капитанът Божидар Митрев вече обяви, че иска да продължи в Левски. Той обаче очаква контракт с по-добри финансови параметри, отколкото е настоящият между двете страни.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт