RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Петър Жеков: Джеферсон е менте

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
12:50, 13 мар 2018, Автор: , Преглеждания:28

Джеферсон

Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази мнението си за поведението на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга пред „Меридиан Мач“.

Легендарният нападател дори сравни бразилеца със себе си навремето като манталитет.

„Той си е такъв, не знае какво прави. Ще му кажа на Стамен Белчев да проведе сериозен разговор с него, но не вярвам да го разбере. Знам защо го прави. Знае, че е незаменим и без него лошо. Аз навремето също си позволявах да пуша пред съблекалнята на ЦСКА.

Симолията веднъж ми направи забележка, но тъй като нямаше кой да пусне вместо мен, ме остави на мира. Така и Каранга ще се държи по този начин докато не му намерят заместник“, анализира Жеков.

Той споделя, че е очаквал победата на ЦСКА в Благоевград, но похвали и Пирин за раздаването.

„В края имаше и късмет, но той отива само при по-добрите, както парите отиват при богатите – житейска истина“, споделя още Жеков, който изразява и недоумението си от играта на Жеферсон. Той е убеден, че дори и на тази възраст може да го надиграе.

„Трябва само да потичам две седмици и ако ни пуснат в един квадрат 4 на 4, поне три пъти поред ще го мина, няма да види топката. Продадоха си най-доброто момче Антон Недялков и взеха някакво менте.

Няма как да станат шампиони, дори да си скъсат трътките“, недоволства Жеков, който все пак прогнозира успех на ЦСКА над Левски в края на седмицата.

„Левски ще паднат, защото са по-слаби и от нас. Няма как, а те и дузпи не могат да бият. Това момче Нашименто направо я изплю в аут“, завършва легендата.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач