RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Скандал в съблекалнята на Левски

Публикувано в: Левски, Футбол България
13:45, 13 мар 2018, Автор: , Преглеждания:128

Роман Прохазка

Един от лидерите в Левски Роман Прохазка буквално побеснял след пропуснатата дузпа и победа срещу Етър, пише „България Днес“.

”Сините“ направиха 1:1 на „Герена“, а Филипе Нашименто не успя да се разпише от наказателен удар в последните секунди на мача.

Португалецът изненадващо взе топката и я заложи на точката вместо Прохазка, който бе щатният изпълнител на дузпи до завчера. Нещо повече, халфът показва железни нерви и няма пропуск в редовното време досега.

Нашименто беше посочен от треньора Делио Роси въпреки виковете на феновете „Роман Прохазка“. Новото попълнение пък на издържа на напрежението и прати топката в аут. Това изкара словака извън нерви.

Прохазка изхвърча като куршум към съблекалнята и пропусна традиционния поздрав към феновете. Нещо, което не му се е случвало досега. Прохазка е показал нерви и в съблекалнята, но все пак не е влязъл в пререкания с нито един свои съотборник. Той си тръгна с каменно изражение от „Герена“, а феновете припомниха една стара футболна максима „На новак дузпа не се дава“.

Не на такова мнение обаче е треньорът Делио Роси, който защити избора си.

„Нашименто е дузпаджия. В отбора, от който го взехме, той ги изпълняваше. Всеки може да сгреши”, заяви наставникът.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации