RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Петричев се изгаври с ЦСКА във ФБ: Ще си останат отбора от Ловеч

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
17:40, 16 мар 2018, Автор: , Преглеждания:129

Ангел Петричев

Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, отговори на атаките на Стойчо Стоилов с пост в официалната си страница във “Фейсбук”,

“Здравейте приятели и фенове на Лудогорец! Много от вас ме питат защо не отговаряме на безкрайните лъжи и манипулации, които бълва Стойчо Стоилов. Ами много просто, ако хвърляш камък по всяко куче, което те лае, никога няма да стигнеш крайната си цел. Този господин вече толкова прекали, че съм убеден, че е омръзнал и на себе си. Очевидно е много силно желанието на шефовете на преименувания отбор да ги приемат за цесекари, но това няма как да стане с езика на омразата. Каквито искат клонки да сложат на емблемата, колкото и годишнини да се опитват да честват, те ще си останат отбора от Ловеч, който се премести в София с маркетингова цел (това не е моя излишльотина, а го написаха сами до УЕФА).

Винаги съм твърдял, че те ще станат ЦСКА едва, когато Левски и останалите отбори ги признаят. От векове се знае, че един цар става истински цар, когато го признаят съседните династии. Дотогава е обикновен самозванец. И ако в неделя има много левскари на мача, то е не защото го признават за вечно дерби, а защото им е пресен споменът от спечелването на четирите титли на Литекс. Не са кьорави как тече борбата и за петата. Каквито и алибита да се пласират по медиите.

С манипулации и насаждането на омраза не се върви напред”

Оставете коментар

Автор

Виктор Иванов

Подобни публикации