RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Сравниха кариерата на Григор с танго

Публикувано в: БГ Тенис, Избрано, Тенис
20:04, 20 мар 2018, Автор: , Преглеждания:71

Григор Димитров

Специализираното издание за тенис „Tennismash“ направи анализ на играта на Григор Димитров от началото на сезона.

Това стана точно преди началото на участието на българина на турнира в Маями, където той очаква победителя от двубоя между унгареца Мартон Фучович и германеца Максимилиан Мартерер.

Медията посочи и, че представянето на Гришо през 2018-а не се е променило от последните години и прилича повече на стъпките на танца танго – две напред, една назад. Анализът показва и какъв трябва да бъде акцентът на Гришо.

„Победата му на финалите на АТР през 2017 година и изкачването до трето място в света бяха обещание за нещо повече от Димитров. Той обаче ни предостави много по-малко от очакваното. Участието на финал в Ротердам е най-доброто му постижение през тази година.

Неочакваното отпадане на четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън от Кайл Едмънд беше последвано от последователните изненадващи загуби в първите му мачове на турнирите в Дубай (Малек Джазири) и Индиън Уелс (Фернандо Вердаско).

Всичко това ни връща съм познатото танго на кариерата на Димитров, където редува две крачки напред с една назад. Постоянността в представянето продължава да бъде основната цел, която трябва да постигне“, пише изданието.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации