RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА посреща Лудогорец на Националния стадион

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
09:16, 21 мар 2018, Автор: , Преглеждания:246

ЦСКА - Лудогорец

От ЦСКА са изпратили официално писмо до БФС, телевизията и фирмата, която държи правата, че искат да играят с Лудогорец в София на 5 май, като отсега е заявено, че мачът ще бъде на стадион „Васил Левски“.

Мегадербито на първенството се пада точно на рождения ден на „червените“ и вероятно заради това се иска повече хора да дойдат за двубоя. Организира се сериозен празник, като подготовката е под ръководството на Данаил Ганчев.

Както „24 часа“ предвиди, първият двубой в Разград ще се играе на Разпети петък, 6 април. За тогава са планирани всички двубои от първата шестица. Мачът вероятно ще се играе от 17,30 часа.

Мачове в събота и неделя на Великден няма да има. Това се прави като жест към МВР, за да няма проблеми за празника. Тогава се охраняват храмовете и само липсват и футболни агитки по градовете.

В четвъртък ще бъдат изиграни два двубоя от втората осмица, а в понеделник, който също е почивен, останалите два.

Очаква се окончателната програма за април да бъде публикувана днес от БФС.

Мачовете между Левски и ЦСКА остават в сряда, както се паднаха заради програмата на плейофите, като се търси вариант за приемлив начален час. От МВР са категорични, че трябва да бъде на дневна светлина, за да не може хулиганите да се възползват от тъмнината.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации