RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Томаш се учи от Делио Роси

Публикувано в: Берое, Футбол България
08:58, 30 мар 2018, Автор: , Преглеждания:25

Томаш

Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че се учи от наставника на Левски Делио Роси. Двата тима се срещат тази неделя от 17:30 часа на „Герена“. Томаш посочи, че не разбира критиките, отправени към италианеца от страна на феновете.

„Моуринъо по този начин спечели КЕШ с Интер, никой не го критикуваше тогава. Това е неговото (б.р. – на Делио Роси) виждане, опитвам се да се уча и доста подробно се интересувам от треньора на Левски. Гледам мачовете, които изиграхме, и мисля за тези, които ни чакат. Той винаги е налагал този стил на работа. Това, че сега няма необходимите резултати, които привържениците на Левски искат, не е работа аз да го коментирам и да взимам отношение. Човекът винаги е изповядвал този стил и начин на работа“, заяви Томаш пред Диема спорт.

Наставникът на заралии добави още, че е добър атестат за работата на екипа му, че все по-често футболните специалисти обръщат по-голямо внимание на неговия тим. „Всичкив България започват да бзимат Берое доста на сериозно, което ме ласкае. Левски е сред грандовете, има доста добри футболисти, ръководство и треньор сбогата визитка и история. Прави ми вчатление, че настроението е едва ли не че Левски е един от слабите отбори. Аз не съм съгласен с това мнение. Просто се изисква прекалено бързо да дойдат резултати, това е най-големият проблем. Това, че Левски няма резултати, означава, че там не се работи правилно. Ще видим какво ще стане в следващия мач помежду ни, аз вярвам в отбора, футболистите ми и самия мен“, каза натавникът.

Сега Томаш ще опита да класира Берое в евротурнирите. „През лятото, когато аз и екипът ми застанахме начело на отбора, първата ни цел бе да влезем в шестицата, успяхме. Така че оттук нататък ние самите си поставяме високи цели и се надяваме да ги постигаме. Но както винаги съм казвал, не всичко е на всяка цена. Благодарение на момчетата, които наистина са отдадени и работят, тези неща ще се случат. Но ако не се случат сега, те ще се случат, защото Берое е такъв клуб, в който всеки един се стреми към максималното“, допълни Томаш.

Той е оптимист, че в бъдеще тимът може да се бори за шампионската титла. „Не съм гадател да кажа дали може да се случи в близко бъдеще. Разликата между това да мечтаеш и реалността е много тънка. Човек е голям, колкото са големи мечтите му. Аз на мечти съм голям, но знам, че реалността е съвсем различна. Титла?! Защо не, защо не“, завърши Томаш.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации