RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Дерменджиев продължава с победите в Казахстан

Публикувано в: Българи в чужбина, Избрано, Футбол Свят
10:37, 8 апр 2018, Автор: , Преглеждания:134

Дерменджиев

Георги Дерменджиев и воденият от него тим на Ордабаси постигнаха четвърта победа от четири мача в първенството на Казахстан.

Българският специалист изведе Ордабаси до успех с 3:1 у дома срещу Актобе и отборът му дели първото място с пълен актив от 12 точки с шампиона Астана.

„Ордабаси има нов треньор и нова философия за футбола. Ще ставаме все по-добри с всеки изминал мач“, каза Георги Дерменджиев.

Другите двама български треньори в Казахстан – Стойчо Младенов и Никола Спасов, допуснаха загуби. Отборът на Младенов – Кайсар, отстъпи с 0:1 на Жетису. Кайсар има само една точка от началото на сезона и в пресата се спекулира за скорошно уволнение на Стойчо Младенов.

„През второто полувреме играхме добре, но не вкарахме. Това е големият ни проблем. За четири мача сме вкарали само един гол“, коментира след мача Стойчо Младенов.

Отборът на Никола Спасов – Кизилжар, е на дъното на таблицата без спечелена точка след поредната загуба – този път от Шахтьор Караганди с 1:2.

„Футболистите ми показаха сърце и душа и не мога да съм недоволен от тях. Оптимист съм“, коментира Никола Спасов след мача.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации