RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Херо: Нямам предложение от Казахстан

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
09:57, 11 апр 2018, Автор: , Преглеждания:73

Димитър Димитров

В Казахстан не спират да се занимават с треньора на Лудогорец Димитър Димитров.

Сега те са убедени, че през лятото той ще поеме гранда Кайрат, а пък ако това не стане, бургаският спец може да се върне в Иртиш. Херо дори бе потърсен за коментар от местното издание Vesti.kz.

„Досега никой от клубовете в Казахстан не се е свързал с мен. На този етап не виждам причина да коментирам такива информации. Веднага щом се появи конкретно предложение, тогава ще видим. Сега се съм съсредоточил върху настоящия си договор“, коментира специалистът.

„Аз все още следя шампионата на Казахстан, макар че сега съм в България. Мисля, че основните съперници на Кайрат и Астана ще са Ордабаси и Тобол. Дано до челните места стигне и бившият ми отбор Иртиш“, добави Херо. На въпрос относно класата на Кайрат, с когото Лудогорец игра по време на зимната подготовка, Димитров заяви: „Знаете че, е трудно да се направят изводи въз основа на един или два мача по време на подготовката. Жерард Гоху липсва много. Това е очевидно. Просто шефовете на клуба трябва да подходят компетентно и да направят нужната селекция.”

Херо коментира работата на тримата български треньори в Казахстан – Георги Дерменджиев, Стойчо Младенов и Никола Спасов.

„Кизил Жар на Спасов има много скромен бюджет, който не позволява големи трансфери. Що се отнася до Кайсар на Стойчо, аз смятах, че отборът ще се цели в 4-ото или 5-ото място. Те успяха да запазят отбора от миналата година, а и към състава се присъединиха добри играчи. Мисля, че пораженията в това първенство са временна ситуация и в крайна сметка те ще се, борят за място сред първите 5 тима. Ордабаси, воден от Дерменджиев, започна сезона много добре. Надявам се те да се състезават за най-високите места“, бе мнението на Херо.

Оставете коментар

Автор

Виктор Иванов

Подобни публикации