RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Хореография за 10 бона приготвя синята агитка

Публикувано в: Левски, Любопитно, Футбол България
12:00, 28 апр 2018, Автор: , Преглеждания:137

Левски фенове

Организираните фенове на Левски си поставиха за цел да съберат 10 хиляди лева, с които да бъде подготвена зрелищна хореография за финала за Купата на България със Славия.

„Сините са на финал! Сектор Б е на финал! Кампания за хореография! Зазоряването изглежда все по-близо, но последната крачка все още не е извървяна! На 9 май стадион „Васил Левски“ трябва да е изпълнен до краен предел и всички, заедно като един, да дадем крила на сините любимци! За целта обявяваме старт на кампания за събирането на необходимите за подобаваща хореография средства! Целта е 10 000 лева, които ще ни дадат възможността сектор Б отново да изглежда впечатляващо. Може да дарите no PayPal, банков път, както и в урните, които ще обикалят стадиона в предстоящите мачове“, се казва в съобщение на привържениците.

Ентусиазмът сред сините фенове е голям, защото клубът не е печелил трофей от 2009 година насам – тогава завоюва титлата. Купата на България пък бе спечелена за последно от Левски през 2007-а. От ПФЛ обявиха, че при изчерпване на пуснатите в продажба 30 хиляди билета има възможност да бъдат отпечатани още.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации