RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Стивън Петков пред трансфер в чужбина

Публикувано в: Ботев Пловдив, Футбол България
09:39, 1 май 2018, Автор: , Преглеждания:105

Стивън Петков

Един от героите на Ботев при победата над ЦСКА Стивън Петков е все по-близо до трансфер зад граница.

Самият той намекна вече на няколко пъти, че не се знае какво ще се случи с кариерата му след края на сезона. Изказване в същия дух имаше и след неделния двубой с„червените“.

„Има още мачове до края. Не искам да коментирам какво ще се случи след това. Не се знае“, каза Петков пред медиите.

Той обаче има договор с Ботев до лятото на 2019 година. След силния сезон, който прави, интерес към него не липсва. Нападателят вече има 12 гола, повечето от които след включвания като резерва.

Негов мениджър е Генади Вучков, който работи заедно с Георги Градев. Той усилено промотира своя клиент, който се утвърждава като един от най-добрите български нападатели в момента, пише „Меридиан мач“.

В същото време от „жълто-черния“ клуб предвиждат да стартират преговори за удължаване на наема на Жоао Пауло. Те обаче със сигурност ще се проведат след края на сезона, когато стане ясно точното класиране на пловдивчани.

Шансът ще е много по-голям, ако Ботев успее да се класира за участие в Лига Европа. Иначе желанието на всички в клуба е нападателят да продължи да помага с головете си. Още повече, че самият той се чувства отлично в Пловдив.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации