RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА подготвя трансферна бомба

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
15:42, 1 май 2018, Автор: , Преглеждания:101

Мораеш

От ЦСКА ще се опитат да направят силен удар на пазара, като си осигурят услугите на Жуниор Мораеш през лятото.

Бразилецът е смятан за един от най-големите любимци на Сектор Г през последните години. Мораеш игра в ЦСКА 2011-2012 и бе на път почти сам да направи „армейците“ шампиони, но отборът изпусна в края изключително комфортен аванс само за 4 мача.

Въпреки това обаче бразилецът бе избран за най-добър футболист в родното първенство. Нападателят винаги се раздаваше с червената фланелка, което му гарантира безрезервното уважение и подкрепа на феновете. Жуниор Мораеш изглежда съвсем подходящ наследник на Каранга, който сигурно ще бъде продаден, тъй като няма да се нуждае от адаптация.

Дори след напускането си на „Армията“, той не е спирал да се интересува от отбора и да го подкрепя за дербитата в социалните мрежи. Бразилецът поддържа връзка и с много от „червените“ привърженици. Той не пропуска да спомене любовта си към ЦСКА във всяко изявление, което дава за българските медии.

Договорът на Мораеш с Динамо Киев изтича на 30 юни и той вероятно няма да бъде подновен. Едва ли ще липсват оферти към 31-годишния футболист, но той без съмнение би изслушал оферта на ЦСКА.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации