RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Нови проблеми пред Пламен Константинов

Публикувано в: Волейбол
17:21, 4 май 2018, Автор: , Преглеждания:185

Пламен Константинов

Проблемите в националния отбор по волейбол нямат край. След контузиите на две от звездите на тима – диагонала Цветан Соколов и централния блокировач Николай Николов, още двама основни играчи са с притеснителни травми, съобщава BGvolleyball.com.

Посрещачът Тодор Скримов има проблеми с рамото на дясната ръка. Централният блокировач Теодор Тодоров пък се оплаква от контузия в кръста, издадоха от щаба на националния отбор. Оказва се, че по-сериозният проблема е при Тодоров, който на този етап не може да тренира с топка. Все още не е ясно кога той ще започне пълноценна подготовка.

Така проблемът на тази позиция пред националния селекционер Пламен Константинов става все по-сериозен. На този етап той няма да може да разчита на Николай Николов и Теодор Тодоров. С лека контузия в крака е и центъра на Тур Светослав Гоцев. Въпреки това Гоцев е уверил Константинов, че травмата му не е сериозна. В този случай на разположение остават капитанът на трикольорите Виктор Йосифов, и младите играчи Красимир Георгиев и Алекс Грозданов.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации