RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски търси вратар от чужбина

Публикувано в: Левски, Футбол България
16:42, 10 май 2018, Автор: , Преглеждания:42

Божидар Митрев

Ръководството на Левски е взело решение през лятото да бъде привлечен още един опитен вратар, разбра „Тема спорт“.

Сините вече оглеждат пазара, като погледът им е насочен към чужбина. Спортно-техническият щаб държи в състава да има човек, който да се конкурира с Божидар Митрев за титулярното място, а защо не и да измести капитана от него.

През кампанията дубльори на национала бяха младоците Александър Любенов и Николай Кръстев. Те обаче не успяха да убедят, че заслужават твърдо да бъдат налагани.

През есента сините имаха интерес към Николай Михайлов, но тогава до разбирателство между двете страни не се стигна. В момента бившият национал е част от кипърския Омония (в този клуб треньор бе Ивайло Петев), но почти сигурно той ще напусне след края на сезона. Ако това стане, не е изключено сините отново да разгледат този вариант.

Делио Роси и екипът му имат поглед към италианския пазар. Прекратилият състезателната си кариера в началото на сезона Боян Йоргачевич също може да помогне със съвет.

От „Герена“ обявиха, че няма да правят мащабна селекция през лятото, а целта им е да задържат състава си и да надградят върху него. Очаква се новите да бъдат двама. Поне такова е желанието на висшето ръководство.

От клуба ще заделят и сума за трансфери. През този сезон сините привлякоха 21 нови, като само за двама плащаха. Румънският халф Нелуц Рошу струваше на клуба 100 хиляди евро, а португалският полузащитник Филипе Нашименто – два пъти повече.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации