RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Генчев сменя Балъков в Етър?

Публикувано в: Етър, Футбол България
11:55, 31 май 2018, Автор: , Преглеждания:68

Генчев

Етър ще има нов треньор, ако Красимир Балъков напусне ст. “Ивайло”. Става дума за Станислав Генчев, който беше помощник на легендарнния халф през пролетта.

Последната дума ще има именно Бала. Той вече се срещна с кмета на Велико Търново Даниел Панов и президента на клуба Александър Нанков, но след това замина за Германия по лични дела. Очаква се скоро героят от САЩ’94 да проведе нова среща с Панов и Нанков, след което оконачтелно да стане ясно дали остава начело на “виолетовите”.

От около месец Балъков е спряган за пост в ЦСКА – или като треньор, или като директор. Той вече два пъти коментира, че не е говорил с абсолютно никого от “Българска армия”. Същевременно обаче намекна, че бъдещето му в Етър все още не е сигурно.

“Болярите” ще започнат подготовка за новия сезон на 15 юли. Единственият играч, който напуска, е резервният вратар Денис Гъргич. Така търновци остават с Христо Иванов и Цветомир Цанков под рамката. Голмайсторът на тима Самб Бадара остава на 100% въпреки интереса, който имаше към него.

Неясно е бъдещето на Аласана Мане. Той попада в плановете на ЦСКА, но е собственост на Барселона. По всичко личи, че гамбиецът ще отиде там, където е и Красимир Балъков – или ще остане в Етър, или ще премине на “Българска армия”.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации