RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Камен Василев и Стайков Рейсинг с второ състезание в пистовия шампионат

Публикувано в: Моторни
12:02, 31 май 2018, Автор: , Преглеждания:61

StaykovRacingПилотът на Стайков Рейсинг Камен Василев ще вземе участие във втория кръг от Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, чийто домакин е „Писта Хасково“. Квалификациите и състезанието на хасковското трасе ще се проведат на 2 и 3 юли. Василев е дебютант в автомобилния спорт, а това ще бъде неговия втори старт.

Камен Василев се състезава в серия „макси“, а пилотираният от него автомобил е Mitsubishi Lancer Evo IX. Той направи дебюта си в състезанието на „Писта Бургас“, което се проведе в средата на месец май. При дебюта си, Василев успя да запише четвърто време в квалификациите и второ в своя клас HC2. В състезанието пилотът на „Стайков Рейсинг“ успя да завърши на същото място от което стартира.

„Доволен съм от свършеното до тук. Първият кръг премина по предварително начертания план. Пак казвам, че основната ни цел през този сезон е да опознаем трасетата, както и да успеем да завършим във всички състезания“, сподели менторът и мениджър на пилота Пламен Стайков.

Оставете коментар

Автор

Ив

Подобни публикации