RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Херо: Няма смисъл да коментирам слухове

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
14:59, 1 юни 2018, Автор: , Преглеждания:160

Димитър Димитров

Треньор на Барселона сменя Димитър Димитров начело на Лудогорец, бомбастично съобщава френското издание „20 минути“.

39-годишният Жерард Лопес бил вариант за Нант, но отказал, защото имал контакт с разградчани и Жирона.

През последните години той работи с втория състав на Барселона, който отпадна от Секунда дивисион в Терцера.

„Има ли смисъл да коментирам слухове през ден? Имам действащ договор с Лудогорец и в момента мислите ми изцяло са насочени към следващия сезон, в който гоним високи цели. Всичко друго е, меко казано несериозно“, коментира Херо пред „24 часа“.

Той активно отморява в родния Бургас със семейството си, но не пропуска поне по 7-8 часа на ден да гледа на видеозапис мачове на футболисти от различни националности.

Вече е ясен още един от съперниците на Лудогорец за контролен мач по време на лагера в Австрия, който стартира на 18 юни. Седемкратните ни шампиони ще срещнат бившия отбор на екснационала Благой Георгиев – Ахмат (Грозни) на спортната база, която ще обитават между Залцбург и Инсбрук.

Както „24 часа“ първи информира, другите контроли в Алпите са срещу многократните шампиони на Швейцария и Хърватия – Йънг Бойс и Динамо (Загреб), както и срещу австрийския Адмира Вакер.

Определена е и дата за медицинските прегледи на бразилците от Лудогорец, които ще закъснеят за началото на подготовката. Тя е на 16 юни, 24 часа след първата контрола на лагера в Смолян, който е насрочен за 10 часа.

Изследванията ще са на комплекс „Царско село“ в София. Херо ще пусне всички останали футболисти от Лудогорец в почти тридневна почивка преди отпътуването на разградчани за втората част от подготовката в Австрия.

Оставете коментар

Автор

24 часа

Подобни публикации