RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Лъчо Танев предложил трима на Левски

Публикувано в: Левски, Футбол България
08:08, 8 юни 2018, Автор: , Преглеждания:34

Левски

Мениджърът Лъчезар Танев е предложил трима футболисти на Левски.

Агентът е приближен до боса на „сините“ Спас Русев. В момента и бизнесменът е в чужбина и това спира клуба към по-смели действия на трансферния пазар. До момента от „Герена“ само опипват почвата и не са предприели някакви сериозни ходове. Причината е, че първата цел на Русев е да запази всички основни футболисти от настоящия състав, а едва след това да премине към неговото усилване. Босът вече свърши голяма част от поставената си задача.

Той успя да откупи правата на централния защитник Холмар Ейолфсон и дефанзивния халф Кали Тиам. Бранителят, който е част от състава на Исландия за световното първенство, бе собственост на израелския Mакаби (Хайфа), а правата на сенегалския полузащитник се държаха от унгарския МТК.

Лъчезар Танев вече е предложил на „сините“ играчи за невралгични постове. Както е известно, Делио Роси иска да подсили състава с вратар, бек и нападател. Очаква се поне един нов футболист да започне подготовка с Левски. „Сините“ ще направят първа тренировка за новия сезон на 14 юни, четвъртък, на „Герена“. Сред вариантите за вратар освен хърватин има още словак и чех. Предложените играчи за другите постове също са чужденци. Към момента „сините“ не проявяват интерес към български футболисти.

В Левски трябва да решат бъдещето на Васил Панайотов и Антонио Вутов, чиито котракти с клуба изтичат. Първият има оферта от чуждестранен клуб, но иска да продължи да играе на „Герена“. Антонио Вутов пък бе преотстъпен от Удинезе, а наемът му свършва на 30 юни. Очаква се и двамата да се явят на първата тренировка. На нея ще бъдат и 8 играчи, които бяха преотстъпени през изминалия сезон.

„Тема Спорт“

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации