RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

В Лудогорец не изключват раздяла с Кешеру

Публикувано в: Лудогорец, Футбол България
08:37, 9 юни 2018, Автор: , Преглеждания:160

Кешеру

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев не изключи възможност­та да се стигне до трансфер на голмайс­тора Клаудиу Кешеру. Румънският напада­тел е силно желан както от новака в турския елит Ризеспор, така и от солунския ПАОК.

„Спекулира се с добрите футболисти. Когато си гол­майстор на първенството и направиш такъв сезон, е нор­мално да има интерес. Ако не вкараш голове, никой няма да те забележи. Шумът около Клаудиу Кешеру винаги е бил силен. Но аз съм сигурен, че каквато и крачка да предпри­емем – тя ще бъде за доброто и на клуба, и на момчето. Той е достатъчно привързан към Лудогорец, достатъчно е по­могнал. Надявам се да го пра­ви и в бъдеще“, каза Петри­чев.

„Не само в спортно-техни­чески план, изискването на на­шите собственици винаги е било да надграждаме. Не тряб­ва да позволяваме да има зас­той, защото той винаги води до отпускане. Ако искаме да развиваме футбола по начина, по който го иг­раят в големите пър­венства – не трябва да се спира на едно мяс­то, а да се върви нап­ред“, отчете той.

Вчера шефът присъства на тегленето на жребия за Първа лига. Лудогорец започва първенството с домакинство на Етър. „Ня­махме особени предпочита­ния – в крайна сметка първен­ството е достатъчно дълго. Стартираме срещу Етър пред наша публика. Добре е, че първият мач в първен­ството е домакински, защо­то в началото в Шампионс­ката лига цикълът е сгъстен. Така ще пътуваме по-малко. Това е положително“.

Петричев коментира и из­ненадващата раздяла с Ди­митър Димитров. Треньорът напусна поста след назначава­нето на главния мениджър Пауло Аутуори. „С Херо се разде­ляме с изключително прияте­лски чувства. Отношенията ни са нормални. Вероятно при него има елемент на огорче­ние. Но това е стремеж на Лудогорец да върви напред и да се развива.“

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт