RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ривалдиньо: Ще направим успешен сезон

Публикувано в: Левски, Футбол България
08:50, 15 юни 2018, Автор: , Преглеждания:17

Ривалдиньо

Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо се надъха преди старта на подготовка­та за новия сезон в Първа лига.

Синът на легендата Ривалдо отново бе много активен в со­циалните мрежи. Той бе качил снимка с екипа на Левски от ма­ча с Ботев Пловдив на 4 май, когато, след като влезе като резерва, реализира дебютното си попадение от дузпа за сини­те при обрата с 3:2. Под фото­са той написа: „Време е да се прибера у дома, за да направим успешен сезон… Само Левски!“.

Веднага постът предизвика редица коментари, които по­желават на бразилския атаку­ващ футболист по-успешен се­зон от миналия. Ривалдиньо дойде на „Герена“ по време на зимния трансферен прозорец като свободен агент от румънския Динамо Букурещ.

Отначало към него се възлагаха много надежди, но той успя да изиграе само осем мача с екипа на сините през пролетния по-лусезон. Ривалдиньо често бе преследван от контузии и в по­вечето случаи влизаше като резерва, а в не малко оставаше и извън групата.

Пресен при­мер с последното бе изважда­нето му от 18-те за финала за Купата на България срещу Сла­вия, когато за двубоя дойде и легендарният му баща Ривал­до.

Около неговото име не из­лизат информации за евенту­ална раздяла и той ще има шанс да се докаже пред Делио Роси през новия сезон. Ривал­диньо има договор с Левски за още две години.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт