RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Лудогорец няма спешна нужда от нови играчи

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
15:17, 18 юни 2018, Автор: , Преглеждания:69

Аутори

Новият старши треньор на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че все още не смята за нужно да се търсят нови футболисти, като за момента най-важното е да се опознае с наличния кадрови потенциал.

Шампионите заминаха днес на лагер в Австрия с полет за Мюнхен, а от столицата на Бавария ще продължат с автобус.

Главеният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори говори пред медиите преди заминаването на отбора за подготвителен лагер в Австрия. 61-годишният бразилец взе отношение по целите, които ще бъдат преследвани на австрийска земя.

„Винаги има върху какво да се работи. Никога не трябва да сме доволни с постигнатото, трябва винаги да се стараем да дадем повече. Ще се опитам да се възползваме максимално от лагера в Австрия. Нямахме достатъчно време за тренировки, но имаме приятелски мачове пред себе си. Това, което искам да приложа в Лудогорец, ще изисква повече време“, обяви бразилецът.

„В момента не търсим спешно играч за нито един пост. Ще се запозная още по-добре с качествата на играчите и как мога да ги използвам. Всички обичат отборите, които играят дълго време заедно и са изградили една рутина.

Трябва да се възползваме от добрите качества на отбора, който е постигнал много, но има и какво да подобри. Трябва да се подготвим добре, за да се изправим срещу всеки съперник“, добави новият силен човек в Лудогорец.

„Световното първенство започна с изненади, но това е много добре за футбола. Бразилия, Испания, Аржентина, Германия винаги са фаворити. Франция също имаше трудности, докато спечели мача си.

Това показва, че отбори, които не са смятани за фаворити могат да се справят с по-силни опоненти. Точно това е хубавото във футбола – случват се и малко вероятни неща“, завърши Аутори.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев