RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

В Левски получили две оферти за Обертан

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
13:45, 24 юни 2018, Автор: , Преглеждания:42

Обертан

В Левски са получили две оферти за привличането на Габриел Обертан. Към тои момент обаче шефовете на сините не смятат да разглеждат каквото и да е предложение за френската звезда. Причината е, че босът Спас Русев иска да задържи в отбора и да надгради върху него, пише „Тема Спорт“.

Той пос­тави за цел пред Делио Роси и компания пробив в евротурнирите и дости­гане до груповата фаза на Лига Европа. Първият съ­перник в тази надпревара е носителят на купата на Лихтенщайн Вадуц. При негово елиминиране сини­те най-вероятно ще се изправят срещу Жалгирис.

Габриел Обертан също се чувства добре в Левски и няма намерение да си тръгва. Той има конт­ракт и за следващото първенство. Францу­зинът прави добра подго­товка, започна като ти­туляр в първата контро­ла с Хебър Пазарджик (4:0).

От Левски привлякоха двама нови до момента -словашкия вратар Мар­тин Полачек и швейцарс­кия халф Давиде Мариани. Делио Роси настоява да бъдат взети още центра­лен защитник и таран. Италианецът държи те да бъдат привлечени до старта на Левски в Лига Европа.

В Португалия пък твър­дят, че Боависта е поис­кал около 1 милион евро за правата на 28-годишния Жаилтон Алвеш Миранда-Кука. Националът на Кабо Верде има 3 гола в 27 мача през изминалата кампа­ния. Левски няма да плати подобна сума за този футболист.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации