RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски преговаря с бивш нападател на Юнайтед

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
14:22, 23 юли 2018, Автор: , Преглеждания:135

Македа

Левски може и рано да отпадна от евротурнирите, но клубът има намерение да привлече още двама футболисти.

ТОПСПОРТ разбра името на единия, който е достатъчно добре познат на футболната аудитория. Става дума не за кого да е, а за миналия през Манчестър Юнайтед нападател Федерико Македа. В момента острието е свободен агент, след като договорът му с Новара изтече в началото на юли, но не бе подновен.

Той е предложен на Левски, а клубът вече е влязъл в преговори с агентите на тарана. Македа вече е изслушал първоначалното предложение на „сините“. Готов е и за разговори на място с президента Спас Русев. Нещо повече – миналата седмица футболистът е провел телефонен разговор със звездата на Левски Габриел Обертан, разпитвайки го за клуба. Преди време Македа пак бе предложен на Левски, но клубът не прояви интерес. Сега обаче явно е различно, имайки предвид, че в предни позиции ситуацията е колеблива. Левски има Серджиу Буш, Станислав Костов и младия Илия Димитров, но първите двама не бележат много.

27-годишният Македа е минал през доста отбори. Неговата кариера започна обещаващо в Манчестър Юнайтед, той дори вкара шампионски гол преди няколко сезона за „червените дяволи“, а медиите му чертаеха бляскаво бъдеще. До такова обаче не се стигна, макар че последваха редица трансфери в клубове като Сампдория, Щутгарт, Лацио и т.н.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации