RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА „домакин“ в Австрия

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
14:44, 30 юли 2018, Автор: , Преглеждания:39

ЦСКА

ЦСКА ще има много сериозна подкрепа при гостуването си на Адмира в четвъртък.

Армейците ще се чувстват като домакини в двубоя в Австрия. Поне 1000 привърженици се очаква да викат за отбора. В момента се организира екскурзия от клуба и „Сектор Г“, но отделно стотици фенове вече са планирали да пътуват самостоятелно до Австрия. Освен това във Виена и околностите живеят доста българи и част от тях също ще подкрепят ЦСКА.

Двубоят ще се проведе на стадион BSFZ Arena в градчето Мария Енцерсдорф, което е на 15 километра южно от Виена. Домакинът Адмира е с най-ниската средна посещаемост в първенството – малко над 2200 зрители на мач. На реванша с армейците привържениците, които ще подкрепят тима, едва ли ще са повече от 2000.

Всеки желаещ за екскурзията, организирана от клуба и „Сектор Г“, трябва да се регистрира в сайта на туристическа агенция „Аполо“. Оттам има два варианта – пътуване с прибиране веднага след мача срещу 165 лв. или екскурзия с нощувка срещу 250 лв. Купува се и билет на стадиона – за 20 евро, или близо 40 лева. От Адмира са уверили, че всички желаещи фенове на ЦСКА ще могат да присъстват.

Червените гледат спокойно към реванша, след като победиха с 3:0 през миналата седмица. Седем пъти досега армейците са печелили с този резултат в първи мач в евротурнирите у дома и винаги са се класирали напред.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт