RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Играч на Барселона се завърна в Етър

Публикувано в: Етър, Избрано, Футбол България
19:35, 30 авг 2018, Автор: , Преглеждания:43

Мане

Аласана Мане се завърна в „Етър“ и днес бе картотекиран в БФС от административния директор Страцимир Тинчев.

Както е известно, гамбийският талант бе при „виолетовите“ под наем от „Барселона“ през пролетния полусезон и остави много добри впечатления с играта си, но договорът му свърши и той се прибра в Испания.

От „Етър“ обаче изявиха желание Мане да продължи да облича виолетовия екип и през лятото „Барселона“ взе решение отново да го преотстъпи на великотърновци. Досега Мане се готвеше в Барселона по индивидуална програма, изпратена му от „Етър“, като се изчакваше да се оправят необходимите документи. От днес вече Мане е в България и веднага получи картотека за първенството.

„Доволен съм, че съм отново тук. Искам да дам най-доброто от себе си за „Етър“ и да играем успешно, както бе в края на миналото първенство. Въпреки трудностите, които имаше, съм щастлив, че съм отново във Велико Търново“, заяви Аласана Мане.

Дали младият талант ще бъде в групата още за предстоящото гостуване на етърци на „Септември“ ще зависи от преценката на главния мениджър Красимир Балъков в зависимост от неговата готовност.

„Доволни сме, че Лас Мане отново е при нас. Дали ще бъде в групата за мача, тепърва ще преценим, но идването му е много позитивен ход. Ще даде импулс на отбора, ще вдигне конкуренцията, а и е добре приет от феновете. При всички случаи ще ни помогне много“, коментира Красимир Балъков.

Като стратегически мач определи Балъков гостуването на „Септември“ в събота. „Двубоят е стратегически за двата отбора, единият ще отиде нагоре в класирането, другият – надолу. Познаваме се добре със съперника, мачът ще се реши от моментното състояние. Търсим най-доброто като кадрови възможности за мача. Ще бъде битка, въпрос на влагане от футболистите, разбира се – и на шанс. Ние гоним максимума в този двубой“, коментира Красимир Балъков.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации