RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Камен Василев завърши на четвърто място на писта Дракон

Публикувано в: Моторни
17:24, 16 сеп 2018, Автор: , Преглеждания:25

_BB_7979Пилотът на „Стайков Рейсинг“ Камен Василев с автомобил Mitsubishi Lancer Evo IX завърши на четвърто място в клас „макси“ в четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Състезанието се проведе на писта „Дракон“, която се намира в близост до пловдивското село Калояново.

Василев завърши с пето време в квалификациите, които се проведоха в събота. Така той стартира от трета стартова редица в днешното състезание. Победителят от състезанието в Русе завърши четвърти днес в генералното класиране, а също така и като победител в клас HC2. След спечелените 12 точки днес, той остава на второ място в генералното класиране на група макси. Следващото състезание ще бъде след един месец на същото трасе.

„Резултата от състезанието е очакван. Най-важното е, че Камен изпълни перфектно поставените му задачи. Аз съм доволен от това, което видях и мисля, че вървим в правилната посока на развитието му като пилот“, сподели Пламен Стайков, който е мениджър и ментор на пилота.

Оставете коментар

Автор

Иво Пинев

Още от

Моторни