RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

БФВ отлага с месец решението за Гибона

Публикувано в: Волейбол, Избрано
11:13, 29 сеп 2018, Автор: , Преглеждания:148

Пламен

Ръководството на Българската федерация по волейбол ще вземе решение относно това дали да предложи нов договор на Пламен Константинов да остане начело на националния ни тим в края на октомври.

Вчера Управителният съвет на централата не се е събрал, но по информация на „Тема спорт“ Гибона е имал разговори с хора от федерацията. Те обаче не са били конкретно насочени към това дали ще продължи да води България и след Нова година.

Членове на УС на БФВ съобщиха, че ще се съберат в края на октомври, когато вече ще изискат от двамата национални селекционери – Константинов и Иван Петков, отчет за свършената работа тази година и получените резултати, съответно от световните първенства за мъже и жени. Мондиалът при дамите в Япония започва днес сутринта и ще приключи на 20 октомври.

Едва след неговия край ще има и яснота по казуса за нов треньор в мъжкото направление. Не се очаква да има смяна на Петков при дамите предвид отличното представяне на лъвиците през лятото в Европейската лига и класирането за Лигата на нациите догодина.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации