RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Нашествие на скаути и агенти от чужбина на Лудогорец – Левски

Публикувано в: Избрано, Левски, Лудогорец, Футбол България
14:52, 19 окт 2018, Автор: , Преглеждания:125

Лудогорец - Левски

Нашествие от скаути и агенти от чужбина се очаква на стадиона в Разград за супердербито Лудогорец – Левски в събота от 20 часа.

Съгледвачи от няколко европейски държави, както и от Китай, ще следят играчи и от двата отбора, които са попаднали в списъците им за разузнаване.

Мачът ще е прощален за главния мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори, който предава щафетата на помощника си Антони Здравков. Досегашният селекционер на младежкия национален отбор се включи във вчерашната единствена тренировка, която беше сутринта.

Всички футболисти от седемкратните шампиони са на линия с изключение на трайно контузените Владислав Стоянов, Абел Анисе и Драгош Григоре. След последната тренировка тази сутрин Аутуори ще направи своя избор за група от 18 футболисти.

Бразилският специалист ще спази традицията и няма да събира играчите на лагер. Според запознати извън състава ще останат Цветомир Панов, Якуб Швиерчок и Жоао Пауло, както и младата надежда Доминик Янков. Аутуори обяви, че си тръгва, след като е бил уволнен спортният директор Методи Томанов, който го доведе в клуба.

Оставете коментар

Автор

24 часа