RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Лудогорец гони Форстър през зимата

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
12:43, 6 ное 2018, Автор: , Преглеждания:117

Форстър

Лудогорец е пред раздяла с един от централните си за­щитници. Става въпрос за бразилеца Рафаел Форстър.

Той дойде в Разград през ля­тото на миналата година от украинския Заря Луганск, с кой­то бе играл в групите на Лига Европа. 28-годишният брани­тел обаче така и не успя да се наложи нито при Димитър Димитров-Херо, нито при съ­народника си Пауло Аутуори. Използван е като резерва, ка­то играе и за дубъла.

Ръковод­ството на Лудогорец е оча­квало много повече от Форс­тър и не е изключено през зи­мата да се стигне до раздяла­та с него. Друга от причини­те е, че в момента реално тимът разполага с цели пе­тима централни защитници -Козмин Моци, Антон Недял­ков, който е ляв бек, но е из­ползван като такъв, Георги Терзиев, Форстър и Драгош Григоре. В момента румън­ският национал се възстано­вява от контузия и се очаква да е готов към края на годината. Той бе привлечен през лятото. Така че опции пред старши треньора Антони Здравков не липсват.

Вчера от Лудогорец обявиха, че освен билетите за мача с АЕК Ларнака в четвъртък от групите на Лига Европа вече се продават и тези за по­следното домакинство от турнира. На 13 декември (четвъртък) разградчани приемат Цюрих от 22:00 ча­са. Цената на талоните е 25, 15 и 10 лева. И към двата двубоя обаче интересът не е особено голям. В момента входни талони за двете срещи могат да бъдат закупени от клубната база. В деня на мача с АЕК Ларнака ще работи и касата на ул. „Васил Левски”. Гишето отваря в 10:30 часа.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации