RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Мауридес: За да сме шампиони, трябва да сме почти съвършени

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
11:20, 13 ное 2018, Автор: , Преглеждания:27

Мауридес

Бразилският сайт esportes.r7.com не подмина силното представяне на Мауридес за ЦСКА. Той посвети голям материал на тарана, който вече има 8 гола в Първа лига.

„Нападателят Мауридес имаше съществен принос за победата на ЦСКА в поредния кръг на българското първенство. С двата му гола тимът победи Витоша (Бистрица) с 3:0 и се изкачи на второ място във временното класиране“, започва статията, след което е дадена и думата на играча.

„Нуждаехме се отчаяно от трите точки, защото лидерът не допуска колебания. С победата изпреварихме Левски и се изравнихме на върха в класирането с Лудогорец (б.р. – интервюто е дадено преди разградчани да победят с 1:0 Берое).

Сега най-важното е да запазим същия ритъм и да се борим докрай да станем шампиони“, заяви Мауридес пред esportes.r7.com.

„Наясно сме, че за да спечелим първенството, трябва да извървим почти съвършен път, да сме почти перфектни, а това е много трудно.

Следователно трябва да сме фокусирани върху всеки предстоящ двубой – независимо дали се изправяме срещу претендент за титлата или купата, или пък срещу отбор, който се стреми да се измъкне от дъното на класирането“, казва още таранът пред бразилската медия.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт